DE JONG OPTIEK

OOGMETING

OOGMETING

Wij beschikken over twee volledig uitgeruste onderzoekskamers met daarin de nieuwste apparatuur voor oogmetingen. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren over de benodigde sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen.

Bij De Jong Optiek hebben we slechts één doel voor ogen: het bieden van de beste oogzorg voor iedereen. Dat is waar we voor staan bij alles wat we doen. Al onze medewerkers staan voor kwaliteit. We kijken verder dan alleen het zoeken naar een passend montuur. We hebben een gespecialiseerd team van opticiens en contactlens specialisten.

We werken met verschillende medewerkers. We zijn allemaal opticien maar hebben verschillende vakkennis en specialisaties. Heb je speciale wensen? Vraag ons gerust om advies zodat we je kunnen koppelen aan de medewerker die jou het beste kan helpen.

UW OGEN ONDER DE LOEP

Waar een oogonderzoek normaal vaak ophoudt bij het meten van de oogdruk, uw brilsterkte en de visus, doen we bij De Jong Optiek graag nog een stapje extra. Zo kunnen wij een foto maken van uw netvlies en de binnenkant van uw ogen. Na controle door één van onze opticiens wordt vervolgens bepaald of er verder onderzoek door een oogarts gewenst is. Zo bent u altijd zeker van de staat van uw ogen en weet u dat er goed voor uw zicht wordt gezorgd.

Echt inzicht in uw ogen vergt deskundigheid, vakmanschap en geavanceerde technologieën. Twijfel daarom niet langer en maak een afspraak met De Jong Optiek, wij staan klaar om de waarheid van uw ogen te achterhalen.

Een afspraak maken voor een oogmeting?

We nemen graag uitgebreid de tijd voor u, plan van tevoren een afspraak via de contactpagina op deze website

© All rights reserved 2024 - De Jong Optiek